Kozijnenfabriek De Haven - Sprang-Capelle, houten en hardhouten kozijnen


Kozijnen van Kozijnenfabriek De Haven zijn perfect passende kozijnen, precies naar uw wens. Of u slechts enkele hardhouten kozijnen nodig heeft of een grote hoeveelheid houten kozijnen, wij nemen uw opdracht altijd serieus.

houten kozijnen
 
 
trappen fabriek
 
 
Werkwijze

Mede door wetenschappelijk onderzoek van de brancheorganisaties (waaronder de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten) maakt de produktie voortdurend een innoverende ontwikkeling door, vooral op het gebied van kwaliteitszorg, kontrole en bewaking. Het produktieapparaat wordt dan ook regelmatig aangepast. Met name het gebruik van o.a. kunstmatig gedroogd hout, geoptimaliseerd hout, het gebruik van zeer geavanceerde gereedschappen, CNC- gestuurde machines, gestandaardiseerde profielen, etc. zorgen voor een optimale passing en maatvoering. Ook aan de afwerking wordt alle mogelijke zorg besteed, zoals het aanbrengen van eindloze kader-afdichtingsprofielen, de meest uiteenlopende hang- en sluitwerksystemen, het aanbrengen van panelen, etc. en het aanbrengen van verfsystemen door middel van airless applicatie technieken in 3 verschillende concepten.

Het IKB (intern kwaliteitsbewakingssysteem), alsmede externe kontroles van SKH dragen zorg voor een kwaliteitsprodukt, dat elke toets der kritiek kan doorstaan. Toen 'de bouw' met name in de 70'er jaren een enorme ontwikkeling doormaakte en diverse bouwsystemen op de Nederlandse markt ge´ntroduceerd werden, speelde De Haven in op de gerichte vraag naar prefab bouwonderdelen, zoals binnenspouwbladen, gevelvullende elementen, komplete gevels, dakkapellen, etc.

De Haven levert al deze onderdelen kompleet met afgemonteerde kozijnen, diverse gevelbekledingen ect., afgestemd op de vraag. Bij de ontwikkeling van houtskeletbouwwoningen in Nederland heeft timmerfabriek De Haven vanaf het begin een voortrekkersrol gespeeld. Komplete bouwpakketten in HSB worden in samenwerking met opdrachtgevers, architekten en aannemers ontwikkeld en in onderdelen geproduceerd, waarna toelevering aan de bouw plaatsvindt.

Ook deze produkten worden geleverd met een kwaliteitsverklaring. Ze staan onder regelmatige kontrole van SKH. Het voornaamste voordeel van al deze ontwikkelingen is, dat steeds een kompleet produkt wordt geleverd vanuit ÚÚn fabriek, zodat afstemmingsverschillen niet of nauwelijks vˇˇrkomen.


• Productieproces
 
 
De Haven
 
• Productieproces
• Verwerkingsvoorschriften
 
2023 © copyright Kozijnenfabriek De Haven Nederveenweg 9, Sprang-Capelle T 06 - 533 133 44
Trappenfabriek De Haven Kozijnenfabriek De Haven