Kozijnenfabriek De Haven - Sprang-Capelle, houten en hardhouten kozijnen


Kozijnen van Kozijnenfabriek De Haven zijn perfect passende kozijnen, precies naar uw wens. Of u slechts enkele hardhouten kozijnen nodig heeft of een grote hoeveelheid houten kozijnen, wij nemen uw opdracht altijd serieus.

houten kozijnen
 
 
trappen fabriek
 
 
Productieproces

Bij Kozijnenfabriek De Haven hebben we een uitstekend, geautomatiseerd en modern productieproces. Na de ingangscontrole van diverse materialen en het afronden van de werkvoorbereiding starten we de productie met het uitzoeken van het juiste hout. Wanneer dat is gekozen, wordt het afgekort en geschaafd.
Wij verzorgen zelf het afkorten en afschaven van het hout. Zo weten wij Ún u dat dit perfect gebeurt.

Het profileren en opsluiten van kozijnen
Kozijnen worden na het afkorten en afschaven voorzien van pen- en gat hoek-verbindingen en een deuvel tussenverbinding. Verder worden alle profileringen aangebracht. Wanneer er voorzieningen als scharniersparingen, slotgaten, sluitkommen en dergelijke nodig zijn, worden die aangebracht met een CNC-machine.

Voormontage en spuiten
Nadat de kozijnen zijn samengesteld volgt de montage van panelen en spouwlatten. Nu kunnen de houten kozijnen gereedgemaakt worden om gespoten te worden.
Het spuiten van de kozijnen gebeurt op traditionele wijze. Afhankelijk van verschillende factoren worden er twee, drie of vier verflagen gelijkmatig gespoten met een waterverdragend verfproduct. De laagdikte en droging van de verf wordt bepaald volgens de geldende voorschriften.

Afmontage/assemblage
Hierbij worden de kozijnen samengevoegd tot het gewenste eindproduct. Dit wil zeggen dat hier het hang- en sluitwerk, de profielen, folies en dorpels worden aangebracht volgens afspraak. Ook krijgen de producten een laatste controle en worden ze gereedgemaakt voor transport naar de bouwplaats.

Levering en montage
Levering vindt plaats door middel van ons eigen transport dat beschikt over een eigen losmogelijkheid. Al onze producten worden in pakketten of op bokken geleverd. Op afspraak kunnen de diverse onderdelen ter plaatse door onze medewerkers worden gemonteerd.


• Werkwijze
 
 
De Haven
 
• Werkwijze
• Verwerkingsvoorschriften
 
2022 © copyright Kozijnenfabriek De Haven Nederveenweg 9, Sprang-Capelle T 06 - 533 133 44
Trappenfabriek De Haven Kozijnenfabriek De Haven